joi, 29 iulie 2010

SCOP

      Nu de putine ori ni sa intamplat sa ne dorim sa ne cumparam un produs nou si sa nu stim ce sa achizitionam. Totodata multi am observat ca putina lume e gata sa stea sa te ajute in acest sens, nu sta nimeni  sa ne explice de ce sa luam un lucru, daca merita si de ce merita achizitionat. De multe ori devii frustrat din acest motiv…si de multe ori se intampla sa renunti la achizitionarea lui, dar , din pacate de mult mai multe ori se achizitioneaza produsul gresit, produsul  care pur si simplu nu ne aduce satisfactia pe care o asteptam de la el…nici macar nu da randamentul pe care il asteptma.Ce e de facut? Cerem ajutorul unei persoane care se ofera se ne ajute :D
     In jurul nostru gasim din ce in ce mai putine persoane gata sa ne ajute si sa fie dragute sa ne ofere macar o mica explicatie a ceea ce avem noi nevoie, dar gasim….si suntem recunoscatori  apoi ;).
     M-am gandit sa vin in ajutorul cumparatorilor care au nevoie de putina luminare in acest domeniu si sa incerc poate uneori sumar sa le aduc explicatia necesara si astfel sa ii ajut sa ia o decizie buna.
    Tot aici o sa aduc la cunostinta cititorilor toate noutatile in materie de tehnologia noua si detalii despre produsele de top de pe piata . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu