luni, 20 septembrie 2010

Controverse privind un eventual telefon mobil Facebook

Desi este deocamdata numai un zvon neconfirmat inca, stirea ca Facebook lucreaza la propriul telefon mobil este cu siguranta interesanta si poate fi adevarata, daca ne gandim la faptul ca si Nexus One al Google a fost la inceput tot un simplu “zvon”.

Conform unor surse din cadrul Facebook citate de presa internationala, compania care detine celebra retea de
socializare vrea sa scoata pe piata propriul telefon mobil, care sa functioneze cu un sistem de operare, dezvoltat tot de catre angajatii retelei de socializare.

Un articol publicat ieri pe site-ul TechCrunch, a lansat acest zvon, conform caruia, Joe Hewitt si Matthew Papakipos, doi angajati ai Facebook, lucreaza la dezvoltarea unui sistem de operare propriu, urmand ca Samsung sau HTC sa se ocupe de partea hardware a telefonului.



Facebook dezminte faptul ca ar lucra la un smartphone

Astazi, replica celor de la Facebook a venit sub forma unor comentarii la aceste stiri, comentarii in care compania dezminte zvonurile privitoare la un eventual telefon mobil dezvoltat de Facebook.


Conform acestor comentarii “Informatiile din articolul publicat pe Techcrunch nu sunt reale. Facebook nu lucreaza la un telefon mobil. Noi ne dorim doar sa ajutam producatorii de software pentru telefoanele mobile si dezvoltatorii de aplicatii sa integreze cat mai multe functii de socializare.

Printre proiectele noastre actuale se numara o versiune a retelei compatibila cu standardul HTML5, aplicatii dezvoltate pentru cele mai importante platforme, etc.

Noi ne dorim ca Facebook sa fie integrat in toate sistemele de operare pentru telefoanele mobile. Cei doi angajati ai nostri mentionati in acel articol lucreaza la aceste proiecte.
Stim ca un titlu gen smartphone Facebook suna foarte interesant si incitant, insa noi nu facem telefoane mobile“.

Prima data cand presa internationala a publicat zvonuri despre un posibil telefon mobil Google, si acestia au infirmat stirile care s-au dovedit pana la urma a fi adevarate.

Ramane ca si in acest caz sa vedem daca vom avea sau nu parte de un telefon mobil marca Facebook, si daca el va avea sau nu mai mult succes decat Nexus One al Google.

(Sursa: Webpronews)

Sigur te intereseaza si:
Coduri secrete pentru telefonul tau android
Solutie rezolvare virusi de tip Yahoo !
Cum sa recuperam arhivele sau fisierele corupte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu