joi, 9 septembrie 2010

Duke Nukem revine dupa 13 ani

Celebrul joc FPS (First Person Shooter) dezvoltat de 3D Realms, Duke Nukem, va reveni anul viitor pe monitoarele gamerilor.


Dupa ce 3D Realms si-a inchis portile in luna mai 2009, se parea ca versiunea Duke Nukem Forever, la care se lucra de mai bine de 12 ani, nu va mai vedea niciodata lumina monitoarelor.

Acum, studiourile Gearbox ....
Software au anuntat ca preiau, impreuna cu 2K Games, sarcina de a termina munca 3D Realms si vor lansa anul viitor versiunea Duke Nukem Forever pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 2.

Presedintele Gearbox Software, Randy Pitchford, a declarat cu ocazia unei conferinte ca jocul va fi lansat in 2011, compania preluand partea dezvoltata deja de 3D Realms inca de la sfarsitul lui 2009.

“Suntem in faza de finisare a jocului acum. Este vorba de un joc in cazul caruia nu putem sa ne permitem sa facem promisiuni pe care sa nu le onoram”, a mai adaugat Pitchford.

Duke Nukem Forever este o continuare a Duke Nukem 3D si va avea atat varianta single-player cat si multiplayer.

“Extraterestrii vor veni si vor pretinde ca sunt prietenii pamantenilor, dar Duke nu se lasa inselat de promisiunile lor. Salvarea omenirii va depinde din nou de eroul preferat al tuturor gamerilor”, a dezvaluit Pitchford despre intriga jocului.

(Sursa: Site-ul oficial DukeNukem)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu