joi, 9 septembrie 2010

Proiectorul Sony care reda imagini 3D la tine acasa

Desi tehnologia 3D este relativ noua, imaginile in format tridimensional nu mai sunt deja ceva ce tine exclusiv de proiectiile din salile de cinematograf.

Din ce in ce mai multi producatori de echipamente electronice, electrocasnice si ai diverselor gadget-uri destinate entertainment-ului integreaza in dispozitivele create de ei display-uri cu capabilitati 3D sau alte forme de redare a imaginilor ......
tridimensionale.

Cu ocazia targului IFA de la Berlin, Sony a lansat primul videoproiector 3D pentru acasa.




Proiectorul VPL-VW90ES este creat pe baza tehnologiei ochelarilor activi, dezvoltata de Sony pentru gama sa de televizoare 3D.

Tehnologia S Advanced Iris 3 ofera un contrast dinamic de 150.000:1 iar proiectorul Sony reda imagini 3D in format Full HD la 1080p.

Noul dispozitiv creat de Sony vine si impreuna cu un panou SXRD 240Hz al carui rol este acela de a diminua distorsiunile de imagine sau neconcordantele.

Nivelul de zgomot al proiectorului este de 22 decibeli.

Avand in vedere faptul ca si producatorii de jocuri pentru calculator incep sa patrunda din ce in ce mai mult pe teritoriul imaginilor 3D, anuntand un numar din ce in ce mai mare de titluri in format HD, noul proiector Sony VPL-VW90ES vine exact la timp.

Nu se stie insa cat de mult va costa acest produs, insa data lansarii pe pietele din Europa va fi undeva in luna noiembrie 2010.

(Sursa: Smartpoint)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu