vineri, 1 octombrie 2010

GIGABYTE anunta castigatorul competitiei GIGABYTE OPEN OVERCLOCKING CHAMPIONSHIP 2010

GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază, plăci video şi alte soluţii hardware pentru computere anunţă câștigătorul finalei GIGABYTE Open Overclocking Championship 2010, românul Matei Mihățoiu (Matose). El a realizat un total de 64 de puncte cu care a reuşit să îşi depăşească adversarii şi să cucerească titlul de Campion Mondial GO OC 2010.






Competiţia GIGABYTE Open Overclocking Championship 2010 reprezintă cel mai amplu eveniment dedicat overclockingului din toată lumea. Concurenţi din 33 de ţări au luptat timp de opt luni în calificările locale şi regionale pentru un loc în Finala Mondială, insă doar cei mai buni 15 overclockeri din toată lumea au putut lupta pentru titlul de Campion Mondial, sâmbătă 25 septembrie în Taipei, Taiwan.

Competiţia a fost condusă de la început şi până la final de Matose, care s-a instalat devreme pe primul loc şi a reuşit să-şi menţină poziţia de lider până la finalul timpului regulamentar. A fost o bătălie crâncenă în care overclockerul român şi-a arătat priceperea şi a reuşit să obţină performanţe uluitoare.


Folosind o platformă de top compusă din: placă de bază GIGABYTE GA-X58A-UD7 rev 2.0 în combinaţie cu un procesor Intel Core i7 980X, memorii DDR3 A-DATA, placă video GIGABYTE GV-R545OC-512I, HDD Seagate Momentus XT, o sursă GIGABYTE Odin de 1200W şi monitor ENVISION, el a reuşit să urce frecvenţa procesorului până la 6107 MHz, obţinând cel mai bun scor de Pifast din competiţie.

Pe toată durata competiţiei clasamentul l-a arătat pe Matose pe primul loc, iar la final tabloul arăta astfel:



Este pentru prima dată în istoria competiţiei când România este reprezentată în actul final.Victoria este cu atât mai importantă deoarece Matei Mihățoiu (Matose) a reuşit să învingă cei mai buni overclockeri din lume la prima participare în Finala Mondiala a GO OC 2010 din Taipei.




Ocupanţii podimului – Matose(centru), Stephenyeong (stânga), Speedtime.wing(dreapta)

Premiile oferite câştigătorilor:
Locul 1 - 5000 USD şi premii de la sponsori
Locul 2 - 2000 USD şi premii de la sponsori
Locul 3 - 1000 USD şi premii de la sponsori



Sursa: GIGABYTE Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu