sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Viitoarele iPhone-uri 4 si 5, albe si cu chip A5

Cam la fel ca atunci cand vine vorba despre extraterestrii, toata lumea vorbeste despre viitoarele modele de iPhone 4 albe si iPhone 5, dar nimeni nu le-a vazut vreodata.
Exista bineinteles posibilitatea ca Apple sa fi gasit in sfarsit solutia problemelor pe care le-a avut in ultima vreme cu productia celebrului sau smartphone si sa pregateasca intr-adevar urmatoarele generatii de iPhone.
Mai ales ca, in ultima declaratie pe aceasta tema, oficialii Apple au anuntat ca iPhone 4 va fi lansat candva la inceputul anului 2011. Pe deasupra, chiar la sfarsitul acestei luni, Apple pregateste o noua conferinta de presa, al carei subiect nu este inca dat publicitatii, asa ca zvonurile s-ar putea adeveri.

De aceasta data, zvonurile privind un iPhone 4 alb, au ca sursa o captura de ecran a unei liste de inventar a Vodafone Germania/ Sunt listate atat o versiune de iPhone 4 de 16 GB dar si una de 32 GB.
Despre iPhone 5 (sau cum se va numi viitorul smartphone Apple) se spune ca va fi dotat cu un chipset A5 ce va da un avant fara precedent performantelor grafice ale telefonului atat in jocuri cat si atunci cand va rula clipuri video.
iPhone 4 alb
iPhone 4 alb
(Sursa: Engadget)

2 comentarii:

  1. Is curios daca si pe astea usor le vor copia in sensu de replica, voi ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  2. mda. superbe modele. daca reusesc sa castig premiul cel mare la jocuri de noroc, la sigur imi aiu si un iphone 5. arata tare mijto si s-ar asorta cu garderoba mea de bad boy))

    RăspundețiȘtergere