luni, 23 aprilie 2012

Ce specificatii va avea Samsung Galaxy S III

Data lansarii mult asteptatului smartphone Samsung Galaxy S III se apropie, telefonul urmand sa fie lansat oficial peste 10 zile, in data de 3 Mai la Londra in Marea Britanie.

Desi 10 zile nu e asa de mult, se pare totusi ca este un interval suficient pentru a da frau liber speculatiilor care mai de care despre cum va arata si ce specificatii va avea Samsungul Galaxy S III.

Website-ul german al Amazon a publicat deja o pagina de precomanda pentru celebrul smartphone si, desi nu exista inca o poza a dispozitivului,
retailer-ul online mentioneaza cateva dintre specificatiile tehnice ale lui Samsung Galaxy S III.

Daca sunt intr-adevar acestea, vorbim despre un ecran HD de 4.7″, un procesor quad-core si o camera foto de 12 MP.

Partea de hardware a telefonului va fi controlata, conform informatiilor de la Amazon Germania de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Pretul afisat de site-ul mentionat este de 599 euro.

Specificatiile oficiale vor fi bineinteles confirmate pe 3 Mai.

(Sursa: HiTech Review)

3 comentarii:

  1. a aparut si e cam scump, mai degraba mi-as lua un galaxy note care e doar un pic mai mare, mult mai ieftin si face cam aceleasi lucruri

    RăspundețiȘtergere
  2. E tare acest smartphone. Eu am cumparat unul chiar din Londra pentru ca am lucrat acolo. Merita cumparat, nu pot decat sa recomand tuturor, are niste calitati excelente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Samsung Galaxy S III este cu adevarat foarte performant. Pretul, cel putin pentru mine dar cred ca si pentru majoritatea romanilor e putin cam mare, dar cred ca totusi merita sa dam atata daca avem posibilitatea.

    RăspundețiȘtergere