miercuri, 15 septembrie 2010

Cele mai noi smartphones Nokia lansate astazi

Nokia E7, Nokia C7 si Nokia C6 sunt numele celor patru noi modele de telefoane mobile pe care producatorul finlandez le-a lansat astazi cu ocazia “Nokia World“, traditionalul eveniment al companiei.

Noua familie de smartphone-uri se bazeaza pe ultima versiune a platformei Symbian 3.

Modelul Nokia E7 este un smartphone pentru oamenii de afaceri, avand integrat Microsoft Mail for Exchange, cu ajutorul caruia utilizatorii se pot conecta in timp real la conturile lor de e-mail de business.





Terminalul tip slider este dotat cu un ecran touchscreen de 4″ si tastatura full QWERTY.

Nokia C7 este special creat pentru pasionatii de retele sociale, avand integrate in meniul de pornire al telefonului conturile de e-mail Yahoo sau Gmail, si permite actualizarea in timp real a conturilor de Facebook si Twitter.
Mobilul are un ecran de 3.5″ si carcasa din otel inoxidabil.



Cel de-al treilea smartphone din noua familie de telefoane Nokia bazate pe Symbian 3 este modelul Nokia C6, un telefon de mici dimensiuni cu ecran AMOLED de 3.2″ polarizat, menit sa asigure o buna vizibilitate chiar si in bataia directa a razelor soarelui.


Din punct de vedere al functiilor sau al programelor software incluse, telefonul nu aduce prea multe noutati, insa dispune si el de toate facilitatile necesare unui utilizator pretentios, cum ar fi accesul la e-mail, posibilitatea descarcarii de melodii prin Ovi Music si aplicatii sau jocuri de pe Ovi Store. Terminalul dispune insa de o camera foto de nu mai putin de 8MP.

Atat Nokia C7 cat si modelul C6 pot inregistra fisiere video la 720p.

Tot astazi, Nokia a lansat oficial si terminalul N8 anuntat cu ceva timp in urma.

2 filmulete interesante cu aceste produse :) :
CLIck
Clickk




Preturile fara taxe ale terminalelor lansate de Nokia astazi sunt:

Nokia E7 – aproximativ 495 euro
Nokia C7 – aproximativ 335 euro
Nokia C6 – aproximativ 260 euro

Sursa : NOKIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu