vineri, 12 noiembrie 2010

Serviciu de e-mail de la Facebook

Zilele acestea circula, in presa internationala de specialitate, din ce in ce mai multe zvonuri, conform carora, Facebook se pregateste sa-si lanseze propriul serviciu de e-mail.

Un serviciu de e-mail al Facebook ar veni foarte natural in completarea functionalitatilor oferite deja de celebra retea de socializare, intrucat, ambele permit comunicarea cu prietenii.


Facebook integreaza deja un sistem destul de rudimentar de mesagerie ce permite comunicarea intre membrii retelei prin mesaje private, existand chiar posibilitatea de a transmite acelasi mesaj catre mai multe contacte in acelasi timp
.

Insa, serviciului actual de mesagerie al Facebook, ii lipsesc o multime dintre functionalitatile oferite de un serviciu obisnuit de e-mail, cum ar fi: posibilitatea de transmitere de mesaje si catre persoane care nu au cont pe Facebook, filtrarea mesajelor pentru evitarea spam-ului, atasarea de fisiere, organizarea mesajelor pe foldere sau acces de pe un tert client de e-mail cum ar fi Outlook sau Thunderbird, spre exemplu.

Ramane de vazut daca zvonurile privind integrarea unui asemenea serviciu se vor adeveri sau nu, acest lucru putand fi facut de catre Mark Zuckerberg cu ocazia viitorului eveniment Facebook ce va avea loc pe 15 noiembrie.

Si, mai ales, suntem nerabdatori sa vedem, daca si cu ce ar putea veni in plus Facebook fata de serviciile de e-mail deja existente, dintre care G-Mail-ul celor de la Google conduce detasat ca numar de utilizatori.

(Sursa: CNET)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu