sâmbătă, 17 martie 2012

Diablo 3 va fi lansat pe 15 mai, pana atunci poate fi precomandat online

Se pare ca, in sfarsit, asteptarea fanilor celebrului joc RPG Diablo 3 a luat sfarsit, acestia putand plasa de acum comenzile lor online pentru a primi jocul dupa data lansarii oficiale, data care a fost in sfarsit anuntata pentru 15 mai.


Versiunea digitala a jocului poate fi pre-comandata incepand de astazi, ceea ce inseamna, ca atunci cand jocul va fi oficial lansat, vei putea fi printre primii care sa se logheze si sa inceapa aventura in lumea Diablo 3.


Daca iti doresti jocul pe DVD trebuie sa te pregatesti sa platesti pentru el aproximativ 60 de dolari. Blizzard va lansa Diablo 3 atat in versiunea pentru PC cat si pentru Mac.

Editia de colectie va costa aproximativ 100 de dolari si va include versiunea full a jocului pe DVD-ROM, un set de doua discuri Blu-ray/DVD cu imagini din timpul realizarii jocului, un CD cu coloana sonora din Diablo 3, o carte de 208 pagini despre arta din Diablo 3, si un stick USB de 4 GB cu versiunile full ale jocurilor Diablo 2 si pachetul expansion si Diablo 2: Lord of Destruction.

(Sursa: Ubergizmo)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu